Olivia Hotels Collection

Sostenibilitat

Olivia Hotels Collection

Hotel sostenible. Compromesos amb la societat.

En Olivia Hotels, estem compromesos amb la societat, el medi ambient i la sostenibilitat, tant en la nostra activitat diària com als projectes que recolzem.

Participant en la campanya “Oci en Família dels Hotels de Barcelona”, un projecte impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona, Barcelona Fòrum District, la Fundació Trinijove i el programa “CaixaProinfància” de la Fundació Bancària; finalment, també col·laborem en projectes de desenvolupament, salut i igualtat el Senegal de la mà de la Fundación Guné.

Tots els projectes en els quals participem o col·laborem, ens impliquen des de l’àmbit més local fins al global. Amb aquests, volem tornar a la societat una mica del molt que ens ha donat. Projectes que ens agrada compartir amb els nostres clients i tot l’equip de professionals que integra Olivia Hotels als quals convidem a col·laborar també.

Olivia Hotels Collection

Som el primer hotel de Barcelona amb qualificació energètica A

L’Olivia Balmes Hotel és un hotel urbà i modern dissenyat i construït per a satisfer als viatgers més exigents. Per això, hem reduït en un 54% el nostre consum d’energia i en un 61,4% les emissions de CO₂, respecte al model convencional, i gràcies a això, som el primer hotel de quatre estrelles superior en rebre el Certificat d’Eficiència Energètica “A”.

Algunes de les mesures que hem pres per a reduir la nostra empremta energètica són:

  • Instal·lació de 220 m² de plaques solars, que aporten el 70% de l’energia per l’aigua calenta sanitària.
  • Instal·lació de 6000 metres lineals de leds.
  • Reutilització d’aigües grises, previ tractament per abastir els tancs dels inodors.
  • Millora de l’aïllament tèrmic mitjançant finestres de doble laminat de vidre amb gruix de fusteria de 7,5 cm, i càmera de 3 cm amb injecció de gas argó.
  • Punts de recàrrega per a cotxes elèctrics, apostem per la circulació saludable!
  • Ús d’amanites sostenibles, a envasos de plàstic biodegradable i paper 100% reciclat, així com productes de cosmètica fabricats amb ingredients orgànics i extractes naturals.

Gràcies a la nostra iniciativa hem rebut la “Menció especial al millor hotel urbà sostenible” al concurs Rethink Hotel.