Olivia Hotels Collection

Hotels de 4 i 5 estrelles a Barcelona i Mallorca. Enoturisme, excel·lència, disseny, comoditat i ubicació perfecta.

Barcelona

Olivia Balmes Hotel

L’Olivia Balmes Hotel és un oasi al cor de Barcelona. Un hotel urbà de 4 estrelles superior ubicat al barri de l’Eixample de Barcelona, amb Wi-Fi gratis, piscina, gimnàs, restaurant, pàrquing, terrassa i sales de reunions.

Anar a la web oficial

Barcelona

Olivia Plaza Hotel

L’Olivia Plaza Hotel és un magnífic hotel boutique al centre de Barcelona. Un hotel de 4 estrelles superior a la Plaça Catalunya amb Wi-Fi gratis, jardí, restaurant, pàrquing, terrasses i sales de reunions.

Anar a la web oficial

Barcelona

Cava & Hotel Mastinell

Cava & Hotel Mastinell és un hotel de 5 estrelles ubicat a Vilafranca del Penedès (Barcelona) amb 13 habitacions exclusives, 6 habitacions completament adaptables amb espai per fins a 260 convidats, espai gastronòmic, bodega, terrassa, jardins i piscina.

Anar a la web oficial

Mallorca

Palace Bonanza Playa by Olivia Hotels Collection

Està planejant passar unes vacances de luxe a Mallorca? Dotat d’un accés privat al mar, piscines exteriors a primera línia, gimnàs i SPA, l’Hotel Palace Bonanza Playa by Olivia Hotels Collection li ofereix totes les facilitats per uns dies inoblidables a Illetes, una tranquil·la zona residencial de Mallorca, davant a la Badia de Palma.

Anar a la web oficial

Mallorca

Palace Bonanza Park by Olivia Hotels Collection

Vingui a passar unes vacances de luxe a Mallorca a l’Hotel Bonanza Park, un hotel de 4 estrelles ubicat a la zona residencial d’Illetes amb 8000 m² de jardins, piscines, pistes de tenis, restaurant, minigolf, tenis taula… i molt més!

Anar a la web oficial